malinjoutseno.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Här skriver jag om mej själv och saker jag tycker och tänker, If you don't like it, don't read it! Peace! :)

Låång dag

Publicerad 2013-01-31 23:43:12 i Allmänt

" I learned to live half alive, and now you want me one more time"
 
 
Hejhej! 

Sjuuuukt lång dag! Har vart på stan i flera timmar idag och slösat lite pengar :) ÄNTLIGEN!
Har gått i flera dagar och bara vart helt extas på att få handla. Hm, om det är bra eller inte vet jag inte, men tillfredställd är jag iallafall. Lite. ;) 
1050 kr i månaden räcker verkligen inte till mej..kanske borde satsa på ett helgjobb då och då?
 
Jag köpte ett par gryyyyyyyymt FULA och GROTESKA skor idag, bara för att jag kan :) 
Nejdå, men jag tänkte typ såhär..jag har sjukt svårt för att hitta skor som passar min smak, och så såg vi dom äckligt fula skorna, vi skrattade åt dom sen köpte vi dom. För jag menar, det är skor, man ska ha dom på fötterna och vem fan bryr sej igentligen om hur dom ser ut? Haha..blickar kommer jag då få iallafall, sen om dom är positiva elr inte skiter jag i. Det är skor liksom. Skor. Gula skor.
 
Köpte äntligen med mej en liten sexig klänning också! Som jag har planerat att göra i typ ett halvår nu ;) Men äntligen fick den lilla skönheten följa med hem <3
En liten söt navelpiercing, en nyckelring, en hoodie och ett par konstiga leggings fick också följa med :) 
 
Jag har typ panik över skolan. Jag fattar nada och hänger verkligen inte med alls. Ligger dock bra till ute på CNC men i svenska, engelska och matte går det fan segt. Har missat så mycket pga möten och att jag vart sjuk osv. Så helgen får nog bli en liten "plugg helg". Blir ju deprimerad bara av att skriva det ju! Men måste verkligen.
 
Hur det går med träningen som jag så vackert tjatar om 24/7? Tjaaa..asså..hehe, tröck i mej en påse godis nyss, ni kanske fattar? Det går alltså inte så bra för mej på den fronten haha. Men men, det är inte akut så whatever ;)
 
Nu är klockan snart sovdags för lilla mej. Är heelt slut efter dagens händelser och tankar som snurrat hit och dit. Så kanske ska va snäll mot huvudet som värker som satan och låta det sova lite grann.
 
Imorgon är det Fredag. Och jag tänker då fan INTE sitta hemma halva kvällen och glo. Hoppas det inte är allt för kallt ute bara. Då dör man ju nästan.
 
Nu ska jag få nåt i magen och sen sova. Önskar jag kunde berätta om min galet äckliga dröm jag hade inatt men då skrämmer jag nog fan bort mina läsare ;)
 
Hoppas ni alla mår bra osv och att ni älskar mina skor (haha). Blev ett långt inlägg..så bjuder på lite bilder med :)
 
Pusshej <3
 
-Malin Joutseno
 
 

 

Hallådär!

Publicerad 2013-01-23 21:24:21 i Allmänt

Hallådär! 
 
Har haft en ganska så stor bloggpaus utan att säga någonting. Busigt va? ;)
 
Men har faktiskt behövt släppa allt ett tag och bara andas. Ta beslut och leva lite i mej själv. 
 
Har bestämt mej nu. Haters gonna Hate no matter what. Så varför ska jag bry mej igentligen. Hade jag inte vart så grymt svag vid det tillfället då allt började så hade jag inte brytt mej ett piss. Vilket jag inte gör nu heller. Snacka om ni vill. Jag kommer alltid vara vacker och bäst i mina egna ögon, sen vad ni säger bryr jag mej inte ett dugg om!
 
Nog om det! :)
 
Jag har insett en sak. 
 
Jag MÅSTE, asså verkligen MÅSTE skaffa ett nytt bankkort som jag kan handla med på nätet! Blir Gaaaalen på detta! Har hittat miljoner triljoner saker som jag vill klicka hem..
 
Längtar tills studiebidraget kommer.
 
Jag har bestämt en massa saker. Jag ska börja träna, jag ska bleka tänderna, jag ska färga håret, jag ska införskaffa mej nya kläder, jag ska gå på en ansiktsbehandling, jag ska sola solarium, jag ska få en "smal" mage (har det redan men ska få den tränad) , och sist men inte minst ska jag försöka hitta ett helgjobb. Ska börja med att söka sommarjobb, men ett helgjobb lite då och då skulle inte sitta fel. Är en bunt till med saker jag ska göra med men det får ni inte veta än! :)
 
Allt detta ska jag ta tag i när jag kommit en bit i "behandlingen". Bra va? :D
 
Är jättepepp. Bara det blir lite varmare ute ska jag ut och springa. Det är verkligen det bästa jag vet igentligen, att vara ute och springa. Det är så skönt sen när man kommer hem efter en riktig runda och bara hoppa in i duschen och sen bara ta det lungt och dö lite grann! :) Inte för jag varit så duktig och vart ute och sprungit så ofta men har hänt ibland :)
 
Jag tänkte ordna en liten bildbomb åt er sen, eftersom så många tjatar!
 
Nu ska jag mysa ner mej i mjukiskläderna och kolla på andra avenyn!
 
Kram
 
-Malin Joutseno

Ready

Publicerad 2013-01-08 09:37:07 i Allmänt

Är redo för skolan! Fasen, börjar halv 11, vad gör man fram tills dess? Kommer nog på nåt :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=kYtGl1dX5qI  
 
Just nu är det Britney Spears och Will.a.am i högtalarna, Nice!
 
Har inte så mkt mer att säga, ni får en liten bildbomb igen :* 
 
Önskar er en trevlig tisdag så länge, får skriva mer senare idag :) Tänker INTE vara ett mongo och blogga i skolan, haha!
 
Puss,
 
- Malin Joutseno
 
 
 

Tisdag morgon

Publicerad 2013-01-08 07:54:00 i Allmänt

Godmorgon alla pigga och glada människor! :)
 
Vaknade för typ en timme sen och har redan ätit frukost! Jag som ALDRIG äter frukost, den ni!
Skulle ha gått upp typ nu igentligen, men men ;)
 
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mej osv, sen bär det av mot skolan :* 
 
Hoppas det inte är allt för kallt idag, jag fryser så lätt och jag hatar att frysa :( Att klä på mej varma kläder är inte riktigt min starka sida (a)
 
Njut av 1 vacker bild på mej, osminkad och nyvaken! (Y)
 
 
puss,
 
- Malin Joutseno
 
 

ÄNTLIGEN

Publicerad 2013-01-07 23:22:47 i Allmänt

Åh, äntligen är jag klar med garderoben! Blev ganska nöjd faktiskt! :)
Fick bort sjuukt mycket kläder också! Galet ju!
 
Jag är sjukt hungrig..skakar och är yr, kanske dags att äta nåt? (a)
 
Sitter just nu på sängen och myser i min mysiga morgonrock och vilar lite eftersom jag vart så duktig i typ 4 timmar nu ;)
 
Men jag ska gå och ta nåt att äta så jag inte svimmar, så ska jag nog gå och lägga mej sen. Vill ju inte vara allt för död imorgon. Börjar iallafall halv 11 imorgon vad jag vet och det är nice! 
 
Har vart en ganska chill dag idag, fast har saknat bästa jättemycket! :( <3
 
Men men, hoppas ni alla har haft en bra Måndag och att ni orkar upp till skolan imorgon! :)
 
Puss, 
 
- Malin Joutseno
 
 

 
Blev lite kläder som försvann ur garderoben ;)
 

Oups!

Publicerad 2013-01-07 19:52:14 i Allmänt

Garderoben exploderade! Och jag behöver en större garderob!!!!!
 
Har ju rensat bort över hälften redan! Vart ska allt få plats?!
 
Suck..
 
- Malin Joutseno
 

Tar tbx en del

Publicerad 2013-01-07 17:45:55 i Allmänt

Okej, okej, hörrni.
 
Många blev galna angående mitt inlägg om Justin Bieber, haha! Men saken är den att jag är inte nåt fan av han, och jag avgudar inte han, han är inte "grymt bra" osv, haha ni kan vara lugna ;*
 
Saken är den att jag menade att han är "okej", hans nya låtar går att lyssna på, men det är inte direkt så att jag lyssnar på han 24/7 haha ;)
 
Labyrint, Kapten röd, kartellen, Aki, osv osv är ju ändå grymmast och kommer alltid vara! ;) Fast Bob Marley kommer ju alltid äga allt! ;) 
 
 
 
Jag tror faktiskt att jag ska spendera kvällen med att hångla upp min garderob..den behöver ett stul känns det som :)
 
Haha nej, men ska rensa bort det mesta för jag ska ha in nytt och fräscht.
 
Antar att storasyrran får gå igenom allt och se om hon vill ha nåt, annars slänger jag nog det. Det tar bara plats och eftersom jag gått upp och ner i vikt så finns det endel större plagg som jag inte kan ha. Haha "större", allt som inte är XS är väl förstort nu för tiden, haha :(
 
Har nyss vart tjock och ätit på Sibylla med the familja. Tjock vette fasen om jag var, åt en kycklingsallad (som inte alls är den kycklingsalladen som jag är totalt kåt i), de ska ju va äkta vara från Maestro! :)
 
Nej, nu ska jag nog koppla in högtalarna till datorn och sätta igång med garderoben! Lär ta ett tag! :* Självklart kommer det några bilder senare idag, I promise :* 
 
Vet att ni älskar mej, bitches! Haha!
Ni får några vackra bilder på mej från imorse när jag precis vaknat, så mobbas inte ;)
 
Puss, 
 
- Malin Joutseno
 
 

Jag ger mej

Publicerad 2013-01-06 21:17:13 i Allmänt

Okej! Jag ger mej!
 
Justin Bieber har faktiskt blivit jävligt bra. Det gör ont att säga, men haha, jag ger mej som sagt :)
 
Men hans tidigare låtar som typ "baby" osv, BIG NO, never ever. Klarar inte av den skiten, men dom nyare..tex den han gjort med Nicki Minaj är fan grym! Och boyfriend går väl kanske an..haha :)
 
Snacka om seeeeg kvälllll, inte kul :(  Blir nog film med papsen om ingen annan vill rädda mej ikv?!
 
just nu, sitter jag på sängen, som vanligt ;) och lyssnar faktiskt på Justin Bieber. Gosh..
 
Men men. Ska gå och ta lite te och kolla om de finns nån bra film, nån som har nåt bra tips? :) Hobbit, är den bra? Har hört blandade åsikter om den faktiskt! Men den är väl jävligt lång va? 3 timmar eller nåt :O
 
Nej, hoppas ni har en mysig Söndagkväll allihopa!
 
Puss,
 
- Malin Joutseno
 
 
 
 

Pictures

Publicerad 2013-01-06 17:46:29 i Allmänt

Seg dag :) 
 
Gick upp runt 12 och käkade osv, senare drog jag med mej lilla rastlösa lillebroren ut på stan. Gick till BR och när vi var klara där så plågade jag stackarn med att kolla inne på H&M och Gina..men snäll som jag är fick han välja nåt från hemköp så då ville han ha en Sprite, haha :) 
 
Nu sitter jag på sängen och lyssnar lite på musik. Blir nog mat snart :)
 
Min jävla spotify tar ju slut helatiden?! Har 2, men det blir tidsgräns ibland..ena dagen kan det vara slut, sen helt plötsligt funkar det igen..hmm, får nöja mej med YouTube så länge ;) Funkar ju det med!
 
Vad ska man hitta på ikväll då? Kanske bara ta det lungt och lägga sej tidigt för en gångs skull? :) Är ju snart skola, kommer vara heeelt dööd :*
 
Har så sjukt mycket jag vill skriva, men det får vänta till ett bättre tillfälle! :) Mina åsiker, asså shit ni kommer ramla av stolen! Haha :)
 
Vi kör på lite snygga bilder så länge! 
 
Puss,
 
-Malin Joutseno

Serious

Publicerad 2013-01-06 12:04:05 i Allmänt

Blir så trött på avundsjuka äckel
 
 

Snälla rara söta gulliga ni, som försöker med era kommentarer..ni slösar på er egen tid :) 
Skriv vad ni vill, säg vad ni vill, gör vad ni vill, jag tar inte åt mej :*
 
Svårare än så är det faktiskt inte. Varför skulle jag bry mej? Jag vet precis vem jag är själv och jag lyssnar inte på skitsnack :) 
 
Några hade problem med den där bilden jag la upp på min mage, men snälla, har ni aldrig sett en mage förut? Stackars liten. 
 
Är det så farligt med en bild på min mage, igentligen? Jag visar ingenting och syftet med hela bilden var min piercing :) 
 
Men som sagt, en omogen kommentar stoppar mej inte ;)
 
-Malin Joutseno

U see that?!

Publicerad 2013-01-06 01:49:00 i Allmänt

Hello Bitches!
 
Sitter på sängen och käkar tacopaj, och nej, jag är inte tjock :) Blev grymt hungrig när jag kom hem från borlänge! :)
 
Nu ska jag nog dra igång en film elr nåt, sen sova :) Skriver imorgon och ska försöka fixa bildeer :*
 
Puss,
-Malin Joutseno
 
Juste, en sak till, Ni som slänger såna där kommentarer, oh, yes u know who u are, funderat på att gömma din IP adress när du ska göra en anonym kommentar? :* haha

Totaly New

Publicerad 2013-01-05 13:46:27 i Allmänt

Inte skrivit på ett tag nu, kände att det var dags :)

Saken är den att jag inte har så mkt att skriva om..blir nog mer när skolan börjat och jag kommit igång med min träning! Ska böra ut och springa till och börja med, sen får vi se om jag går vidare med att börja på Zumba Fitness och senare gymmet. Ska fixa kroppen som satan till i sommar!! :) Är iofs redan snygg men muskler och fintrimm skadar ju inte direkt! :) 

Nu ska jag kliva upp ur sängen (13.34) haha, ska även fundera på om jag ska ut och springa lite nu innan jag hoppar in i duschen..hmm :) 
Ni får njuta av en bild på min mage och piercing så länge! :) 

Puss,
 
-Malin joutseno
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela